Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Samen met partners zijn we er als Bouwbedrijf Gebrs. van Herpen B.V. op gericht om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Dat betekent energiezuinig en luchtdicht. Zo willen we bijdragen aan een beter milieu. In samenwerking met o.a. installateurs passen we, in lijn met wensen van opdrachtgevers, uiteenlopende duurzame oplossingen toe. Onze ervaring hiermee brengen we in alle nieuwe bouw- en renovatieprojecten in.

We vertalen dit ook naar onszelf. Ons kantoor dat we in 2009 in gebruik hebben genomen, is een duurzaam gebouw. De verlichting werkt via sensoren, wat onnodig energieverbruik voorkomt. En een op het grondwater aangesloten warmtepomp zorgt voor vloerkoeling en vloerverwarming. Gasverbruik is daardoor niet nodig.

Als familiebedrijf zijn we stevig geworteld in Heesch. De meeste medewerkers komen uit de directe omgeving. Dat was vroeger zo en dat is nog altijd zo. We voelen ons dan ook zeer betrokken bij de regio. Via het sponsoren van enkele regionale verenigingen doen we iets terug voor de samenleving. Dat vinden we vanzelfsprekend.

Knipsel1
MVO
Renovatie