Seriematige woningbouw

Een specialist in seriematige woningbouw en koploper in energiezuinig en luchtdicht bouwen. Dat mag u Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. gerust noemen. Alle ontwikkelingen in de voorbije decennia hebben we meegemaakt. Jarenlang was deze vorm van bouwen zuiver standaardwerk. Dat vraagt op de eerste plaats om vakmanschap.

De laatste jaren wordt een appel gedaan op flexibiliteit. Eindgebruikers hebben namelijk flink wat invloed gekregen op indeling en inrichting van woningen. Ze kunnen ramen en deuren kiezen, vloer- en wandtegels, omvang van de elektrische installatie, sanitair, keuken en badkamer. Minder standaardwerk dus, meer variatie. Geen probleem voor ons. Integendeel. Binnen de kaders van de projectomschrijving gaan we juist zeer soepel om met alle keuzemogelijkheden. Dat is een ‘publiek geheim’. Vakmanschap én flexibiliteit. Daar staan we voor.

Ook de bouw van appartementen(complexen) behoort tot onze specialiteiten. Hier zien we eveneens een tendens naar meer keuzevrijheid voor bewoners. De indeling van leefruimten en de plaatsing van raampartijen zijn vaak te kiezen. Samen met projectontwikkelaars hebben we al veel aantrekkelijke projecten gerealiseerd.

Referenties

Loosbroek

Bemmel

Gennep

Geldermalsen

Schaijk

Opheusden

Bergschenhoek

Rosmalen