Projectmatig onderhoud

Opdrachtgevers ontzorgen, dát staat bij ons voorop. Dit betekent dat we het totale renovatieproces van begin tot eind coördineren en afhandelen. Ook nazorg hoort daarbij: advies over toekomstig onderhoud. Opdrachtgevers hebben een vaste contactpersoon. Deze projectcoördinator is aanspreekpunt, verzorgt de projectadministratie en houdt op de locatie de vinger aan de pols. Zo kunnen eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.
Daarnaast beschikken we over een huurdersbegeleidster. Zij fungeert als bruggenbouwer tussen de uitvoerend medewerkers en de bewoners. Korte lijnen, kenmerkend voor Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V.

Het fundament voor ons handelen is ons eigen LEAN renovatieconcept. Daarin staan ketensamenwerking, LEAN renoveren en resultaatgericht samenwerken (RGS) centraal. Ook onze kernwaarden zijn daarin geïntegreerd: respect voor mens en omgeving, passie in het werk, betrokkenheid bij de samenleving en een open en aanspreekbare houding. Geïnteresseerden informeren we graag over dit concept. We hebben volop voorbeelden van projecten waar we dit hebben toegepast.

Bij al onze activiteiten staan de bewoners centraal. We bewegen mee met hun belangen en verlangens. Dat is geen holle frase, dat doen we echt. Een bewoner vergeleek ons renovatie- en onderhoudsteam eens met een orkest, met de uitvoerder als dirigent. Alles was volledig op elkaar afgestemd. We leggen de lat ook hoog: renovatie als harmonieus proces. Met perfectie als resultaat. Of het nu om de binnenzijde van een reguliere woning gaat of de gevel van een monumentaal pand. We zijn niet bang van uitdagingen. We zijn specialist.

Een afzonderlijke ‘koude en warme opame’? Bij ons is dat overbodig. We kunnen als bouwbedrijf zelf de staat van woningen opnemen. Daardoor is een voorbereidende ‘koude opname’ overbodig. Daarnaast worden wij regelmatig ingeschakeld voor budgetbepaling. Dat levert in het voortraject grote administratieve besparingen op voor u, als opdrachtgever. Onze begrotingen en budgetten zijn te allen tijde beschikbaar voor screening. U houdt van duidelijkheid. Wij ook.

Renovatie, verbouwing en onderhoud zijn bij uitstek vormen van ambachtelijk werk. Het vraagt namelijk om aan te sluiten bij bestaande situaties. Een kolfje naar de hand van onze vaklieden. Deze zijn van alle markten thuis. Vrijwel alle werkzaamheden voeren we met eigen mensen uit: slopen, metselen, voegen, timmeren, stucadoren en tegels zetten. En met vaste partners zorgen we voor het schilderwerk en het onderhouden van gas-, water-, licht- en verwarmingsinstallaties. Die flexibiliteit zorgt voor transparantie en tempo. Hier komt ook het voordeel om de hoek kijken dat we een eigen timmerfabriek hebben.

Door de brede expertise in eigen huis en de band met vaste partners kunnen we in elke fase van het proces zeer snel schakelen. Ook dit is geen holle frase. We maken het waar!

De Valuwe Cuijk

Vorstenbosch

Oploo

Cuijk