Mutatie/klachtonderhoud

Altijd (7 x 24 uur) bereikbaar zijn, snel en flexibel schakelen en goed werk leveren tot in het laatste detail. Bij het opknappen van woningen en het uitvoeren van ongeplande reparaties is dat van belang voor opdrachtgevers en klanten. Die belangen vormen onze leidraad. Diverse woningcorporaties hebben ons geselecteerd als rayoncomaker. Met deze opdrachtgevers werken we al decennialang samen op basis van eenheidsprijzen.

Renovaties van woningen voeren we tot in detail uit, ruimte voor ruimte. Dat reikt van het zetten van een nieuwe keuken en nieuw sanitair tot het vernieuwen van het plafond. En van het vervangen van stucwerk tot het afvoeren van de inboedel en het verwijderen van spijkers en bijbehorende gaatjes. Als specialist in gevelrenovatie is het vervangen van raam- en deurkozijnen en dakkapellen bij ons eveneens in goede handen. Voor het schilderwerk schakelen we heel vlot met vaste schildersbedrijven. Een vloeiend traject.

Bij klachtenonderhoud werken we met vaste contactpersonen voor onderscheiden opdrachtgevers. Tegelijkertijd zijn veel van onze medewerkers flexibel inzetbaar. Ze zijn snel vanuit onze timmerfabriek of regionale projecten in te schakelen. Daardoor kunnen we extreem snel schakelen om klachten op te volgen en reparaties deskundig uit te voeren.

We werken volledig volgens de KWH-normen. Onze bereikbaarheid is te allen tijde gewaarborgd, onze informatievoorziening open en transparant. Opdrachtgevers en klanten worden op een klantgerichte en deskundige wijze te woord gestaan. Het melden van onderhoudsklachten en het maken van afspraken zijn laagdrempelig mogelijk. We kennen geen lange lijnen, de gewenste personen zijn altijd snel beschikbaar. Proactief, resoluut, betrouwbaar. Die etiketten mag u op ons plakken.

We weten ook dat onderhoudsklachten zich niet aan kantooruren houden. Daar zijn we op voorbereid. Denken vanuit de klant zit in ons bloed. Daarom hebben we een 24-uursservicedienst voor noodgevallen en calamiteiten. We komen direct in actie.
Voor vaste klanten is een 24-uursstoringsdienst beschikbaar die werkt tegen speciale prijzen. Deze dienst richten we samen in met onze partners op het vlak van W- en E-installatie.