Timmerfabriek

Als Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. beschikken we over een eigen timmerfabriek met een modern machinepark. Hier maken onze vaklieden kozijnen, ramen, deuren en prefabelementen, zoals dakkapellen, rekwerken, gootrekken en diverse aftimmerconstructies. We gebruiken die zelf en waar mogelijk produceren we zelfs bouw- en gevelelementen voor derden. We leveren hoogwaardige producten, u krijgt ze nergens beter. Dat durven we hardop te zeggen én te schrijven. Kom gerust een kijkje nemen in onze timmerfabriek.

Kwaliteit in eigen hand, dat is één voordeel van een timmerfabriek in eigen beheer. Er is er nóg een: onze grote flexibiliteit bij bouw- en renovatieprojecten. Het geeft onafhankelijkheid in de planning. Een groot goed en een belangrijk element in onze klantgerichtheid!

Onze timmerfabriek is KOMO gecertificeerd. We produceren de gevelelementen met grote zorg.  Onze medewerkers zijn deskundig op het vlak van toepassing van materialen. Natuurlijk wordt die kennis ingezet bij de inkoop van de verschillende houtsoorten. ‘Kwaliteit leveren kan alleen met een goei stukske hout’, is hun motto. Voor ons is dat vanzelfsprekend. En u wilt dat toch ook?