Nieuws

Start fundering De Moer – Loon op Zand

Vandaag zijn we in De Moer (gem. Loon op Zand) begonnen met het aanbrengen van de funderingspalen t.b.v. 7 levensloop bestendige bungalows. Bekijk hier welke woningen nog beschikbaar zijn.

Woninginformatie De Erven Heesch bekend

Vanaf NU kunt u uitgebreide informatie over de door Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen te realiseren 11 nieuwbouwwoningen (6 XL tweekappers, 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen) aan het Ploegmakers-erf en het Van de Ven-erf te Heesch (nieuwbouwlocatie De Erven) terugvinden op de nagelnieuwe website van Blouww en van Herpen Projectontwikkeling: https://www.bvhontwikkeling.nl

Onderhoud appartementen Oss opgeleverd

Afgelopen week hebben we 2 complexen van 8 appartementen in Oss opgeleverd waar we de kozijnen, goten, tegelvloer algemene ruimte en erfafscheiding hebben vervangen. Een leuk project in opdracht van Woningcorporatie Mooiland. Dank voor het vertrouwen!

Nieuwbouw van 14 appartementen bij CPO Jan Sluyter Den Bosch geopend

Nieuwbouw 14 app. CPO Jan Sluyter Den Bosch | Wat een feest! Opening van dit mooie complex van de Oosterburen. De toekomst in het kader van samen wonen. Dit soort projecten moeten er meer komen om eenzaamheid te voorkomen en de zorg voor elkaar te stimuleren. Fijn om hier als bouwteampartner, bouwer en belegger (verhuurder van enkele appartementen) deel van uit te mogen maken. Mooi om te zien hoe trots alle bewoners zijn en om te zien hoe mooi zij wonen! Trots op onze uitvoerende mensen en partners die dit gerealiseerd hebben en op onze medewerkers Mathijs en Meike! Mooie kaarten en individuele bedank teksten van de bewoners. Dank voor de fijne samenwerking Oosterburen, KilimanjaroWonen en MAG Architecten. Een project om trots op te zijn!